Overige arrangementen

Naast de genoemde arrangementen kunt u natuurlijk voor veel meer terecht bij de Vrijboom.

Vergader arrangementen:

‘t Hemelrijck / De Vrijboom is een sfeervolle ambiance voor vergaderingen, lezingen, trainingen en workshops gelegen in het midden van mooie Beuningen, uitstekend te bereiken, met voldoende eigen parkeergelegenheid en volledige privacy. U kiest voor een persoonlijke en warme setting in een unieke locatie met vergaderruimte die u zal verrassen.

Alles wat wij onze gasten aanbieden komt voort uit onze persoonlijke passie voor kwaliteit en gastvrijheid.

Zo bieden wij een unieke ervaring met de totaal arrangementen die wij mogelijk maken. Naast het gebruik van de faciliteiten van de zaal serveren wij tevens een culinair arrangement inclusief drank zodat het uw gasten aan niets ontbreekt.

Uiteraard houden wij rekening met de speciale (dieet)wensen van onze gasten. Aan kwaliteit doen wij geen concessies.

U kunt onze zaal boeken per uur, voor elke gelegenheid en wanneer u dat wenst.

Feestelijke gelegenheden:

Uw feest volledig voorzien naar uw wensen, dat is voor ons de uitgelezen kans om u te verrassen.

‘t Hemelrijck / De Vrijboom biedt u de perfecte locatie voor uw bruiloft, receptie of welke feestelijke gelegenheid u wilt vieren.

Om het u gemakkelijk te maken bieden wij u totaal arrangementen aan waarmee u en uw gasten een fantastische dag beleven. Een feest is namelijk niet compleet zonder heerlijk eten en drinken.

Mocht u extra wensen hebben of een aanpassing willen maken, neem dan gerust contact met ons op om dit te overleggen.

Presentaties:

De Vrijboom is voorzien van alle moderne technieken om uw presentatie te kunnen verzorgen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een beamer, geluidsapparatuur en een snelle internet verbinding.

Ook voor deze gelegenheid kunt u alles naar eigen wens in overleg indelen. Wij hebben ruime ervaring en zullen uw presentatie tot een succes maken. Bel of mail ons voor de mogelijkheden.